Bazeni u Sportskom centru otvoreni od subote – ulaz besplatan

Sezona kupanja na bazenima mladenovačkog Sportskog centra počinje u subotu, 24. juna u 11 sati. Ovo je uzbudljiva vest za sve ljubitelje vodenih aktivnosti i osveženja tokom letnjih meseci.

Bazen se otvara u dnevnom terminu od 11 do 19 sati, pružajući posetiocima dovoljno vremena da uživaju u vodi i sunčanju. Ono što je posebno važno jeste da je ulaz besplatan za sve posetioce koji poseduju karticu za bazen. Karticu je moguće dobiti na šalteru u holu Opštine svakog radnog dana od 8:00 do 15:00. Ova mogućnost omogućava ljudima da bez ikakvih dodatnih troškova koriste bazene i uživaju u svim pogodnostima Sportskog centra.

Sportski centar „Ljubomir Ivanović Gedža“ je mesto gde će se održavati ova uzbudljiva letnja aktivnost. Osim bazena, centar nudi i druge sadržaje poput sportskih terena, prostora za rekreaciju i mogućnosti za opuštanje. Takođe, posetioci mogu uživati u kafiću u okviru centra gde mogu se osvežiti i uživati u ukusnim obrocima.

Svi su pozvani da dođu u subotu i iskoriste priliku da započnu sezonu kupanja na bazenima mladenovačkog Sportskog centra. Bez obzira da li želite da plivate, sunčate se ili jednostavno opustite pored vode, ovo je idealno mesto za provođenje letnjih dana uživajući u prijatnom okruženju i zabavi.

Vidimo se u subotu u Sportskom centru „Ljubomir Ivanović Gedža“!

www.mladenovac.rs