Beogradska publika spremna za spektakularni koncert Crvene jabuke u MTS dvorani

Beogradska publika će i ove godine uživati u tradicionalnom prolećnom koncertu Crvene jabuke, jednom od najpoznatijih pop-rok sastava sa ovih prostora. Koncert pod nazivom „Tamo gde ljubav počinje“ biće održan u sredu, 8. marta 2023. godine u MTS dvorani, a predstavljaće priliku da se čuju svi poznati hitovi ovog legendarnog benda.

Na prošlogodišnjem koncertu u istoj dvorani, bend je oduševio publiku svojim izvedbama pesama poput „Tugo nesrećo“, „Ima nešto od srca do srca“, „Tuga ti i ja“, „Bježi kišo s prozora“ i „Dirlija“, a Dražen Žerić Žera, jedan od osnivača i pevač benda, najavio je da će ovogodišnji nastup biti još bolji i energičniji.

Ovo će biti četvrti nastup Crvene jabuke u MTS dvorani u Beogradu, nakon rasprodatih koncerata održanih 2018, 2020. i 2021. godine. Bend se raduje ponovnom susretu sa beogradskom publikom i najavljuje da će publici prirediti nezaboravnu noć ispunjenu najvećim hitovima svoje karijere.

Crvena jabuka je osnovana 1985. godine u Sarajevu i danas je jedan od najdugovečnijih rok bendova sa ovih prostora. Njihova muzika je prepoznatljiva po kvalitetnim aranžmanima, emotivnim tekstovima i prepoznatljivom glasu pevača Dražena Žerića Žere, koji je postao simbol ovog benda i jedan od najprepoznatljivijih vokala na prostorima bivše Jugoslavije.

Karte za koncert „Tamo gde ljubav počinje“ u MTS dvorani su u prodaji na blagajni dvorane i putem sajta tickets.rs. Uz Crvenu jabuku, publika će imati priliku da čuje i specijalne goste, a koncert će biti uzbudljiv spoj kvalitetne muzike i energije koju samo ovaj bend može da pruži.

Image

Uz već najavljeni koncert Crvene jabuke u MTS dvorani za Dan žena, održaće se još dva koncerta ovog legendarnog benda. Nakon rasprodanog prvog koncerta 8. marta, Crvena jabuka će ponovo nastupiti za beogradsku publiku u sredu 9. marta, a treći koncert će biti održan u utorak 21. marta pod sloganom „Tamo gde ljubav počinje“. Karte se mogu kupiti na blagajni mts Dvorane i putem sajta tickets.rs. Tako se nastavlja niz tradicionalnih koncerata Crvene jabuke u MTS dvorani, gde će ovaj poznati bosanski pop-rok sastav pružiti nezaboravne večeri sa svojim najvećim hitovima.

 Foto: Samir Geko