Drugari, pozivamo vas na druženje na platou opštine Vračar – pridružite nam se!

Beograd, 28. jun 2023. – Udruženje „Drugari“ vas srdačno poziva na jedinstven događaj koji će se održati 1. jula od 10h do 14h na platou ispred opštine Vračar. Ova prilika je idealna da se upoznate s našim radom i da zajedno razgovaramo o sve učestalijem problemu napuštenih životinja.

Tokom događaja, imaćete priliku da se družite s nekim od naših štićenika i provedete nezaboravno vreme s njima. Upoznavanje i razmena iskustava će biti centralni deo ovog događaja, jer verujemo da je zajedničko delovanje ključno za rešavanje ovog važnog problema.

Pored druženja s ljubimcima, imaćemo i štand na kojem će biti izloženi ručno rađeni i reklamni proizvodi. Vašom kupovinom ovih proizvoda direktno ćete pomoći da podržimo naše aktivnosti i nastavimo s radom na zaštiti napuštenih životinja.

Ovaj događaj je idealna prilika da se upoznamo, razmenimo iskustva i podržimo jedni druge u zajedničkom cilju – zaštiti životinja kojima je potrebna naša pomoć. Dođite da zajedno stvorimo bolji svet za naše četvoronožne prijatelje!

Vidimo se u Beogradu, 1. jula od 10h do 14h, na platou ispred opštine Vračar. Vaša podrška je od velikog značaja i jedva čekamo da vas upoznamo!

Za više informacija posetite našu veb stranicu www.udruzenjedrugari.rs.

Vaši Drugari