Jesenje Čarolije u ‘Šumicama’ za Najmlađe Voždovčane: Nedeljno Veselje u UVC ‘Šumice’

Dragi mališani i njihovi roditelji, vreme je da se pripremite za nezaboravno jesenje iskustvo koje će razveseliti celu porodicu! Jesen je zvanično stigla, i sa njom su stigle i čarolije koje će se odigrati u „Šumicama“ ovog nedeljnog, 22. oktobra, od 10:00 do 12:30 časova.

UVC „Šumice“, smešteno na Ustaničkoj 125/1, postaće epicentar zabave i učenja za sve generacije. Za sve one koji se pitaju šta ih tamo očekuje, pripremili smo niz besplatnih aktivnosti koje će vas oduševiti. Evo šta sve možete da očekujete na ovom sjajnom događaju:

Besplatna Predstava: Naši talentirani glumci izvodiće za vas čarobnu predstavu koja će vas nasmejati, zadiviti i ostaviti bez daha. Sigurni smo da će se svi mališani zaljubiti u ovu priču.

Kreativne Radionice: Učenje i zabava idu ruku pod ruku. Naša radionica će vas inspirisati da budete kreativni i izrazite svoju maštovitost kroz crtanje, slikanje i druge aktivnosti.

Igre Bez Granica: Očekuju vas razne igre koje će testirati vašu spretnost, timsku saradnju i veštine. Igrajte se bez prestanka i osvojite sjajne nagrade.

Plesna Rapsodija: Pokažite svoje plesne talente na našem plesnom podijumu. Plesanje uz omiljene pesme je uvek dobra ideja.

Čarolija: Osim svega navedenog, možete očekivati i nekoliko magičnih trenutaka koji će vas ostaviti bez teksta.

Ovaj događaj je savršen način da provedete nedelju sa porodicom i prijateljima, steknete nova prijateljstva, i istražite čarobni svet „Šumica“. Ne zaboravite da povedete i svoje osmehljene lica, jer će se ovde svi osećati kao deo veselog porodičnog okupljanja.

Vidimo se u „Šumicama“ u nedelju, spremni za nezaboravan jesenji dan ispunjen smehom, radosti i čarolijom!

Slika www.vozdovac.rs