KONCERT OMŠ “NEVENA POPOVIĆ” NA TRGU REPUBLIKE

U susret Međunarodnom danu klavira, učenici Osnovne muzičke škole „Nevena Popović“ iz Grocke izveli su impozantan koncert na Trgu republike u Beogradu. Sa svojih 65 talentovanih mladih muzičara, škola je predstavila svoje najbolje radove, među kojima su se našle kako njihove originalne kompozicije, tako i remek-dela najvećih svetskih kompozitora.

Image

Ovaj neverovatan nastup nije samo prilika za učenike da pokažu svoje znanje i talenat, već i sjajna prilika da se Grocka i Beograd predstave u najboljem svetlu. Svojim posvećenim radom i trudom, ovi mladi umetnici su dokazali da su spremni da se suoče sa izazovima i uživaju u umetničkom izražavanju.

Image

Osnovna muzička škola „Nevena Popović“ iz Grocke zaslužuje čestitke za ovaj spektakularan koncert, a njeni učenici svakog dana dokazuju da su veoma talentovani i posvećeni u razvoju svojih umetničkih sposobnosti. Njihova ljubav prema muzici i želja da dostignu najviši nivo izvođaštva je impresivna i nadahnjujuća. Nadamo se da će i u budućnosti nastaviti da impresioniraju publiku svojim muzičkim umećem.

Image

Slike preuzete sa Facebook stranice gradske opštine Grocka.