„Kreativni svet malih Vračaraca“

Projekat „Kreativni svet malih Vračaraca“ osmišljen je sa ciljem da mališani upoznaju svet oko sebe, razvijaju kreativnost i neguju pozitivne vrednosti. Radionice su raznovrsne i pažljivo osmišljene kako bi deca na zabavan i kreativan način razvili svoj puni potencijal. Kroz igru i druženje na radionicama deca prave svoje prve muzičke korake, upoznaju se sa stranim jezikom kroz muziku, razvijaju logičko razmišljanje, uče prva slova i plesne korake.

Jesenji ciklus radionica pohađa 583 mališana i realizuju se počev od ponedeljka, 2. oktobra 2023. godine, u prostorijama UK „Božidarac“. Na zahtev roditelja i dece, u okviru ovog ciklusa po prvi put se realizuje i Amatersko pozorišni festival, u okviru kojeg se održavaju radionice glume i tehnike javnog nastupa i jačanja samopouzdanja, a koje pohađa 44 dece.

Gradska opština Vračar ima za cilj da deca kroz ovaj projekat stiču nova znanja i iskustva, jer edukacija od malih nogu pomaže u izgradnji svih vrednosti i veština uz pomoć kojih će se dete razviti u uspešnog pojedinca.

Preuzeto sa Facebook stranice opštine Vračar