Letnji Vašar u Kluzu: Besplatna manifestacija za sve generacije

Prvog vikenda leta, 24. i 25. juna, dvorište bivše fabrike Kluz postaje epicentar gradske zabave. Ova spektakularna manifestacija, organizovana u saradnji sa Gradskom Opštinom Zvezdara, pruža priliku svim posetiocima da uživaju u bogatom programu i iskuse neponovljivu atmosferu i sve to besplatno.

Oba dana vikenda posetioci će imati priliku da se prepuste čarima Letnjeg Vašara od 14 do 23 časa. Za najmlađe posetioce pripremljene su razne kreativne radionice koje će ih oduševiti. Osim toga, dve predstave, „Avanture lutka Cvrcala“ i „Štrumpfovi i ljubavni napitak“, osiguravaju nezaboravnu dozu smeha i sreće za celu porodicu.

Popularni Di -džejevi će biti zaduženi za muzički program na Letnjem Vašaru, donoseći ritam i energiju koja će sve prisutne držati na nogama. Uz njih, ulični svirači će svojim virtuoznim nastupima obogatiti atmosferu i stvoriti poseban doživljaj muzike na otvorenom.

Preko sto izlagača će predstaviti svoje radove na Letnjem Vašaru, pružajući posetiocima priliku da se upuste u kupovinu neodoljivih slatkiša, aksesoara, igračaka, garderobe, hrane i kraft piva. Bez obzira na ukus i interesovanje, svako će pronaći nešto što će ga osvojiti.

Ulaz je slobodan i Letnji Vašar u Kluzu je događaj otvoren za sve! Pozovite svoje prijatelje, porodicu i komšije i provedite nezaboravan vikend uživajući u čarima ovog jedinstvenog događaja.

Ne propustite priliku da budete deo najuzbudljivijeg događaja ovog leta!

www.zvezdara.rs