Mladenovački odbojkši otputovali na Pale

Seniorska ekipa Odbojkaškog kluba „Mladenovac“ otputovala je jutros na Pale, gde će obaviti pripreme za predstojeću sezonu.

Predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, ispratio je mlade odbojkaše poželevši im uspešne pripreme i još uspešniju sezonu u Prvoj ligi Srbije.

„Put naših najboljih odbojkaša na pripreme u Republiku Srpsku, na Pale i Jahorinu, rezultat je saradnje i odličnih odnosa sa pobratimskom opštinom iz Republike Srpske. Kao što smo započeli saradnju u oblasti obrazovanja i poljoprivrede, siguran sam da je i ovo tek početak i da će se saradnja dve opštine u oblasti sporta tek razvijati.

Odbojkaški klub „Mladenovac“ imaće sve uslove da se dobro pripremi za predstojeću takmičarsku sezonu i da, pod rukovodstvom novog trenera Darka Gorunovića, ostvari ambicije – najviši plasman u ligi“, istakao je Glišić.

Mladenovački odbojkaši, prilikom boravka na Palama, prisustvovaće tradicionalnom međunarodnom Memorijalnom turniru „Veselinka Slijapčević Obradović“ koji se organizuje u sklopu Gospojinskih svečanosti povodom Krsne slave i Dana opštine Pale.

www.mladenovac.rs