Najavljen raznovrstan program manifestacije ”Obrenovačko kulturno leto”


Koncertom Miloša Radovića u subotu, 1. jula biće otvorena manifestacija ”Obrenovačko kulturno leto”. Komisija za kulturu opštine Obrenovac pripremila je raznovrstan program namenjen svim generacijama.

Predsednik Komisije za kuturu Zoran Ćorlomanović naglasio je da će tokom jula i avgusta obrenovačka publika imati priliku da isprati 30 različitih programa organizovanih u okviru manifestacije ”Obrenovačko kulturno leto”.

– Na uređenoj sceni Obrenovačke banje nastupiće Miloš Radović sa kolegama sa Muzičke akademije. Oni će nam kroz muziku i nastup dočarati vreme banjskog turizma, letnjih haljina i igranki popularnih 70-tih godina – naveo je Ćorlomanović.

U nedelju, 2. jula na bini pod platanima, ljubitelji rok zvuka imaće priliku da se zabave i uživaju u dobroj atmosferi za koju će biti zaslužan obrenovački rok sastav.

Na igralištu u mesnoj zajednici Zvečka u petak, 7. jula biće organizovan koncert etno i izvorne muzike, a nastupiće Dragica Radosavljević.

Za najmlađe sugrađane u novoj zgradi biblioteke ”Vlada Aksentijević” u subotu, 8. jula sa početkom u 18.00 sati biće odigrana pozorišna predstava ”Crvenkapa”.

Programi ovogodišnje mnifestacije ”Obrenovačko kulturno leto” biće organizovani na više lokacija u opštini Obrenovac.

www.obrenovac.rs