Najbolji maturanti obrenovačkih srednjih škola krenuli na besplatno letovanje na ostrvo Zakintos

Gradska opština Obrenovac i Kancelarija za mlade opštine Obrenovac realizacijom programa ”Matursko leto”, obezbedila je besplatno letovanje za 80 najboljih maturanata obrenovačkih srednjih škola. Grupa najboljih maturanata juče je krenula na besplatno letovanje na grčko ostvro Zakintos, a na put su ih ispratili predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević i načelnik odeljenja za informisanje i brigu o mladima Boris Bogdanovski.

Mladi koji su ove godine dobili priliku da besplatno borave na jednom od najlepših grčkih letovališta, izrazili su zahvalnost Gradskoj opštini Obrenovac i Kancelariji za mlade, a ovo poklon putovanje, kako ističu doživljavaju kao nagradu za celokupni angažman tokom školovanja, kao i uspehe koje su tom prilikom postizali.

Stanojević je mladim uspešnim sugrađanima koji su krenuli na put na Zakintos poželeo srećan put i dobru zabavu.

Projekat ”Matursko leto” postao je deo stalnog programa brige o mladima opštine Obrenovac.

– Ponosni smo na naše mlade ljude, njihove uspehe. Važno je istaći da Gradska opština Obrenovac i Kancelarija za mlade opštine Obrenovac podržavaju najbolje učenike, a svakako to će biti slučaj i u budućnosti. Naime, trudićemo se da i nadalje, narednih godina sprovodimo ovaj program, kojim pokazujemo da naša briga nije isključivo svedena na najmlađe sugrađane, koji su konzumenti programa poput Eko kampova, besplatnog bavljenja sportom, letnjih i zimskih radionica, kao i svih programa koji se sprovode u okviru Kancelarije za mlade, već vodimo brigu i o mladima koji završavaju srednje škole, kao i studentima, koji će graditi bolju budućnost za Obrenovac i Srbiju – naveo je Bogdanovski.

U avgustu ove godine, zahvaljujući programu ”Matursko leto” koje sprovode Gradska opština Obrenovac i Kancelarija za mlade opštine Obrenovac, na besplatno letovanje na ostrvo Krf krenuće grupa studenata i učenika koji su nagrađeni na republičkim takmičenjima.

www.obrenovac.rs