NAJSLAĐE SPORTSKO TAKMIČENJE NA VRAČARU

Pripremite se za vikend pun druženja, navijanja, zabave, smeha i slatkih iznenađenja. Neimarski park u subotu i nedelju, 28. i 29. oktobra, od 10 do 16 časova, postaće podijum za najslađe sportsko takmičenje u gradu „Slatkišijadu“. Na svečanom otvaranju manifestacije, u subotu, 28. oktobra, u 12 časova prisutnima će se obratiti zamenica predsednika Gradske opštine Vračar Radmila Sarić.

Ovaj festival je osmišljen da obraduje mlađe osnovce sa opštine Vračar, koji će se takmičiti za čak 100 kilograma slatkiša! Svaka škola sa Vračara poslaće 16 predstavnika za sportske igre koje će se odigrati u nedelju i 8 maštovito maskiranih đaka za takmičenje na maskenbalu u subotu. Biće to prava prilika za najmlađe Vračarce da se pokažu u sportskim veštinama i izraze svoju kreativnost kroz maskenbal.

Slatkišijada će ponuditi mnoštvo zanimljivih igara prilagođenih uzrastu mlađih osnovaca, obezbeđujući im dan ispunjen smehom i radosti. Osim takmičenja, festival će obuhvatiti mnoštvo muzičkih i kreativnih radionica. U subotu od 10:30 mališani će moći da uživaju u muzičkoj i sportskoj radionici, a u nedelju u isto vreme je velika kreativna radionica „Moj omiljeni slatkiš“. Dečija predstava „Maša i Meda“ igraće se u subotu od 14 časova, odmah nakon „Vračarskog dečijeg maskenbala“ koji počinje u 12 časova. U nedelju od 11 časova mališani će moći da se druže sa svojim omiljenim crtanim junacima, a od 12 časova počinje „Slatkišijada – školska olimpijada“. Nakon proglašenja pobednika počinje kolektivni plesni čas i dečija žurka.

Za roditelje i posetioce, organizovan je i mini bazar, gde će biti predstavljeni unikatni proizvodi, nakit i raznovrsni slatkiši, a kako bi svi mogli da uživaju u ovom događaju, ulaz na Slatkišijadu je besplatan!

Ne zaboravite da rezervišete vikend 28. i 29. oktobra za najslađi događaj u gradu – Slatkišijadu na Vračaru! Vidimo se u Neimarskom parku, spremni za najslađu olimpijadu u gradu!

www.vracar.rs