NOĆNI BAZAR PONOVNO NA SCENI: VIKEND ŠOPING NA KALENIĆ PIJACI

Nakon velikog uspeha prošlogodišnjeg događaja, organizatori su najavili još jedno izdanje popularnog Noćnog Bazara. Ovog puta, trodnevni spektakl očekuje nas od 27. do 29. oktobra na platou kod Kalenić pijace, obećavajući nezaboravan vikend ispunjen šopingom, kulturnim sadržajem i gastronomskim užicima.

Posetioci će imati priliku da istraže širok asortiman proizvoda koje nude lokalni izlagači tokom vikenda, od 10 do 18 časova. Očekuje se raznolik izbor ručno izrađenih suvenira, umetničkih dela, nakita, odeće i još mnogo toga, što će zadovoljiti različite ukuse i potrebe posetilaca.

Oni koji žele da učestvuju kao izlagači na ovom događaju mogu se prijaviti putem e-mail adrese: prijava.nocnibazar@gmail.com. Prijave su otvorene od 2. oktobra, a organizatori pozivaju sve zainteresovane da se prijave što pre kako bi obezbedili svoje mesto na ovom popularnom događaju.

Noćni Bazar je postao poznat po svojoj jedinstvenoj atmosferi, gde se povezuju prodavci i posetioci, stvarajući priliku za druženje, razmenu iskustava i podršku lokalnih preduzetnika.

Ne zaboravite da označite datume, 27. do 29. oktobar, u svom kalendaru i pripremite se za vikend pun zabave i šopinga na platou kod Kalenić pijace. Noćni Bazar je savršen način da podržimo lokalne preduzetnike i istražimo kreativnost Beograda.

Slika nocnibazar.rs