Nove zelene kante za individualna domaćinstva u naselju Ostružnica

Ovog vikenda, u naselju Ostružnica počela je zamena starih, zelenih PVC kanti za odlaganje komunalnog otpada. Nove zelene PVC kante dobiće 1127 domaćinstava naselja, a žitelji Ostružnice, na čiji zahtev je akcija i započeta, su već od danas, od ranih jutarnjih časova, mogli da preuzmu nove kante za komunalni otpad u dvorištu Osnovne škole „Karađorđe“.

„Na ovaj način, zajedno sa JKP „Gradska čistoća“, nastavljamo akciju prethodno sprovedenu u naseljima Umka i Velika Moštanica, gde je zamenjeno više od 1700 kanti za porodična domaćinstva, a sa željom da građanima izađemo u susret i omogućimo im brže i lakše odlaganje komunalnog otpada“, rekao je tom prilikom član Veća Gradske opštine Čukarica Aleksandar Blagojević, koji je prisustvovao zajedno sa izvršnim direktorom JKP „Gradska čistoća“ Sašom Mijailovićem.

Akcija će biti nstavljena i tokom nedelje od 7 do 16 časova, na istoj lokaciji, a potrebno je da građani prilikom preuzimanja novih kanti donesu staru, dotrajalu, kao i račun za Infostan i ličnu kartu.

www.cukarica.rs