ODRŽAN 9. BAZAR NA VRAČARU

„Bazar na Vračaru“ koji se deveti put održao na Platou kod Viške bio je prilika da se ovog vikenda okupimo i podržimo domaće stvaraoce, kao i da uživamo u raznovrsnim unikatnim rukotvorinama i domaćim proizvodima.

Prisustvo građana doprinelo je pozitivnoj prazničnoj atmosferi i stvaranju zajedničkog duhu. Na štandovima su posetioci imali priliku da vide i kupe širok spektar originalnih rukotvorina, od ručno izrađenog nakita do prelepih tekstilnih radova. Takođe, domaći proizvodi poput meda, pekmeza i suhomesnatih proizvoda bili su omiljeni među posetiocima.

Mališani su se zabavili u druženju i igranju sa omiljenom animiranom junakinjom Elzom, koja je po hladnom, decembarskom vikendu stvorila magičnu atmosferu svog „Zaleđenog kraljevstva“.

Ova manifestacija nije samo pružila priliku za kupovinu unikatnih proizvoda, već je i promovisala lokalnu ekonomiju i podržao kreativnost naših sugrađana. Verujemo da će se ovakvi događaji nastaviti i u budućnosti, pružajući nam priliku da zajedno slavimo talente i doprinosimo raznolikosti naše zajednice.

www.vracar.rs