Održan „Festival cveća i meda“ na Čukarici

U danima pred Uskrs, turistička organizacija Čukarica je uspešno organizovala trodnevnu manifestaciju pod nazivom „Festival cveća i meda“ na platou ispred Osnovne škole „Josif Pančić“.

Image

Posetioci su imali priliku da uživaju u raznolikim aktivnostima i nauče više o medu i cveću. Ljubitelji meda mogli su da se priključe mednim radionicama, koje su organizovane u saradnji sa Beogradskim udruženjem pčelara. Ovde su mogli da saznaju više o procesu proizvodnje meda i degustaciji različitih vrsta meda.

Posetioci su takođe imali priliku da uživaju u raznolikosti cveća i da nauče više o uzgajanju biljaka. Bio je organizovan šaren cvetni šou, na kojem su posetioci mogli da vide različite vrste cveća i da uživaju u njihovoj lepoti.

Image

Organizatori su se potrudili da ovaj festival bude interesantan za sve generacije. Za decu je bilo organizovano mnogobrojnih zabavnih aktivnosti, uključujući i edukativne aktivnosti o medu i cveću.

Festival cveća i meda na Čukarici bio je odlična prilika za sve koji su želeli da uživaju u lepoti cveća i ukusu meda, da nauče nešto novo i provedu kvalitetno vreme sa porodicom i prijateljima.