ODRŽAN MEMORIJALNI TURNIR ”A BILA SU SAMO DECA”

Polaganjem venaca na spomen česmu sa likom Milice Rakić u reljefu, poštu deci žrtvama NATO bombardovanja odali su učesnici Memorijalnog fudbalskog turnira, član Veća Gradske opštine Zemun Boško Radovanović i pomoćnik ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Sanja Lakić.

Turnir je uvršten u stalne manifestacije Gradske opštine Zemun u oblasti sporta.

Na turniru je učestvovalo devet ekipa osnovaca. Na terenima OŠ ”Svetislav Golubović Mitraljeta”, pehare i medalje pobedničkim ekipama, kao i najboljem golmanu, igraču i strelcu uručili su članovi Veća Gradske opštine Zemun Boško Radovanović i Zoran Borjan.

Prelazni pehar pobednika turnira osvojio je raspoložen tim batajničke OŠ ”Branko Radičević”, drugo mesto su zauzeli učenici OŠ ”Boško Palkovljević Pinki”, dok je treća bila druga ekipa OŠ ”Branko Radičević”. I ekipa OŠ ”Stanko Marić” iz Ugrinovaca dobila je pehar i medalje za osvojeno četvrto mesto.

Specijalna statua za najboljeg igrača došla je u ruke Luke Radića. Takođe, specijalne statue dobili su Veljko Prica, najbolji golman i Strahinja Manojlović, najbolji strelac.

Organizacioni odbor Memorijalnog fudbalskog turnira dodelio je specijalnu zahvalnicu za doprinos, pomoć i podršku oko realizacije ove sportske manifestacije predsedniku Gradske opštine Zemun, Gavrilu Kovačeviću.

www.zemun.rs