Održan turnir za mlađe kategorije „Slaviša Đuričić Lija“ Ralja 2023

Ralja, 28. jun 2023. – U nedelju, pod vedrim nebom i u izuzetno prijatnoj atmosferi, održan je veoma uspešan Turnir za mlađe kategorije pod nazivom „Slaviša Đuričić Lija“ Ralja 2023. Ova sportska manifestacija okupila je više od 200 mladih fudbalskih talenata.

Na turniru su učestvovala čak 5 klubova, predstavljena sa ukupno 20 ekipa, što je donelo pravu raskoš mladalačkog fudbalskog entuzijazma na terenima. Pomenuti klubovi su:

  1. FK Kosmaj
  2. FK Sopot
  3. Škola fudbala Selters
  4. Škola fudbala DIV
  5. Škola fudbala Volvs

Takmičenje je bilo organizovano u tri različite kategorije prema godištu: 2011/12, 2013/14 i 2015/16. Mladi fudbaleri su se nadmetali s velikim zanosom i sportskim duhom, pokazujući izuzetne veštine na terenu.

Organizatori ovog spektakla su se zahvalili porodici Slaviše Đuričića, poznatog i po nadimku Lija, na podršci i izuzetnom doprinosu koji su pružili za uspeh turnira. Takođe, izražena je zahvalnost svim učesnicima, sudijama, FK Kosmaj Ralja i publici koja je svojim prisustvom pružila podršku najmlađim fudbalerima.

Ovaj uspešan turnir će ostati upamćen kao sjajno sportsko iskustvo i prilika za mlade fudbalere da pokažu svoje talente i steknu nezaboravne uspomene. Svi učesnici i posetioci s nestrpljenjem očekuju sledeću godinu kada će se ova manifestacija ponoviti. Veliki sportski pozdrav svima i do sledećeg susreta na terenu!

Slika preuzeta sa www.sopot.org.rs