OPŠTINA ZEMUN NAGRADILA I NASTAVNIKE I PROFESORE

U svečanoj sali Gradske opštine Zemun nastavnicima i profesorima čiji su učenici osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim i međunarodnim takmičenjima, plakete i novčane nagrade za uložen trud i vanredne postignute rezultate 12. jula uručio je član Veća GO Zemun Đorđe Dukić.

Za mentorski rad sa učenicima, pobednicima takmičenja, nagrađena su 132 nastavnika i profesora. Svojim uspešnim mentorskim radom 82 nastavnika osnovnih i 50 profesora srednjih škola nagrađeni su priznanjima, kojima im zajednica ukazuje poštovanje na značajnom unapređenju obrazovanja.

”Ovaj znak pažnje koji nam Opština poklanja i nagrađuje nas, znači nam mnogo. Znači prosvetnim radnicima jer je onaj ko treba – Opština, prepoznala koliko truda, koliko energije ulažemo da đacima prenesemo što više znanja i učinimo ih uspešnijima. I to nije samo materijalni izraz, već poštovanje i uvažavanje, a to nastavnici znaju da poštuju i cene”, kaže direktorka MŠ ”Kosta Manojlović” mr Zorica Vukosavljević, koja je sa posebnim zadovoljstvom istakla i odličnu saradnju sa Opštinom u organizaciji uglednih muzičkih manifestacija i takmičenja.

Gradska opština Zemun je prva Opština u Srbiji koja od 2019. godine na ovaj način ukazuje poštovanje prosvetnim radnicima, pružajući svetao primer besprekorne saradnje sa obrazovnim institucijama na svojoj teritoriji.

www.zemun.rs