Opština Zvezdara bila domaćin Karavana radosti i prijateljstva „Dunav osiguranje” Sportskih igara mladih


Na terenima SC „Olimp-Zvezdara“ održana su takmičenja za decu osnovnoškolskog uzrasta i prve godine srednje škole u četiri sportske discipline. Pravo sa „Olimpa“ na Regionalno finale u Požarevac idu pobednici turnira Lino između dve vatre, 3h3, Koka Kola Kup i turnira u malom fudbalu za dečake 2012. godište i mlađe.
Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić je otvarajući Igre izjavio da mu je drago što su deca sa Zvezdare postala deo najlepše sportske priče u regionu, poželeo im je mnogo sreće na takmičenjima i pozvao ih da neguju fer-plej, da se lepo druže i da nastave da se bave sportom.

Image


„Ovo je najlepša slika koju danas šaljemo sa Zvezdare – mladi i sport. Posebno mi je drago što smo danas na „Olimpu”, jer je Olimp mesto grčkih bogova, a ja verujem da će mnogi od vas koji su danas ovde, kada odrastu postati vrhunski, pa čak i olimpijski sportisti. Hvala mnogo „Dunav osiguranje” Sportskim igrama mladih što su uz decu Zvezdare, a posebno hvala vama deco i vašim roditeljima, učiteljima, nastavnicima i trenerima.
U ime „Dunav osiguranje” Sportskih igara mladih decu je pozdravio sportski direktor Slobodan Popović. U ime grada Beograda podršku manifestaciji je pružio Goran Spasojević gradski većnik za sport.

Image


Regionalno finale „Dunav osiguranje” Sportskih igara mladih biće održano u Požarevcu 17. juna. Državno finale planirano je u julu u Banji „Ždrelo”, dok se Međunarodna završnica tradicionalno održava u drugoj polovini avgusta u Splitu gde se takmiče i druže deca iz sve tri zemlje učesnice Igara, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Izvor Facebook page Opštine Zvezdara