Otvoren „Jesenji festival cveća i meda na Čukarici“

„Jesenji festival cveća i meda“ okupio je danas ljubitelje i odgajivače cveća i ukrasnog bilja, a posetioci manifestacije imaće priliku da probaju med i pčelinje proizvode.

„Jesenji festival cveća i meda“, u organizacji Turističke organizacije Čukarice i opštine Čukarica, održava se tokom tri dana, od 18-20. septembra na prostoru ispred OŠ „Josif Pančić“.

„ Kao i na početku proleća i jesen dočekujemo, uz „Jesenji festival cveća i meda“, u divnom ambijentu našeg platoa u Požeškoj. Tokom ova tri dana uživaćemo u manifestaciji, koja se po drugi put organizuje na Čukarici, uz veliko interesovanje i naših sugrađana i izlagača. Pored toga što će uživati u ovom cvetnom ambijentu, posetioci će imati priliku i da dobiju savete kako da gaje bilje i kako da koriste med i sve pčelinje proizvode. Trudili smo se i da najmlađe naučimo, da od malena brinu o biljkama , što će prikazati kroz crteže, a najbolje od njih ćemo i nagraditi, naravno, medom“, rekao je prilikom otvaranja „Jesenjeg festivala“ predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić..

Otvaranju manifestacije je prisustvovala i direktorka Turističke organizacije Čukarica Dragana Zec.

Festival traje od 09-19 časova , a učestvuju izlagači iz Beograda, Niša, Kragujevca.

www.cukarica.rs