OTVORENA IZLOŽBA ”NAJLEPŠA FOTOGRAFIJA ZEMUNA”

U Galeriji Kancelarije za mlade Gradske opštine Zemun 6. novembra izložbu ”Najlepša fotografija Zemuna 2023” otvorio je predsednik Skupštine Gradske opštine Zemun Miroslav Gajić.

”Neopisivo nam je zadovoljstvo što konkurs za najlepšu fotografiju Zemuna iz godine u godinu animira sve veći broj fotografa amatera, koji celim svojim bićem uživaju u lepotama naše varoši i umeju da uhvate njene najlepše trenutke.

Čak šezdeset troje autora poslalo je u proseku po svoja tri rada i nije bilo lako izabrati najlepše. Izbor od tri prvonagrađene fotografije i dvadeset najlepših prizora je pred vama, uživajte”, ovim rečima je jednu od najlepših i najposećenijih izložbi u toku godine otvorio Miroslav Gajić.

Zatim je uručio prvu nagradu Zoranu Gencelu, drugu Tijani Luburić, a treću Vladeti Marinkoviću, dok su svi učesnici konkursa ”Najlepša fotografija Zemuna” dobili specijalne zahvalnice.

Javni poziv ”Najlepša fotografija Zemuna” slavi mali jubilej, petu godišnjicu. Cilj, da se na kreativan način predstavi i popularizuje kulturno i turističko bogatstvo Zemuna najlepšim autorskim fotografijama, ostvaruje i izložbom i galerijom na zvaničnom sajtu Gradske opštine Zemun https://zemun.rs/najfotografije-zemuna/, koja je praznik za oči i poziva sve one koji ih vide da posete i upoznaju Zemun.

Izložba u Galeriji KZM Gradske opštine Zemun u Kosovskoj broj 9 moći će da se pogleda u narednih deset dana.

www.zemun.rs