PENZIONERI SA SAVSKOG VENCA OTIŠLI NA BESPLATAN IZLET NA SREBRNO JEZERO

Predsednik GO Savski venac Miloš Vidović ispratio je jutros prvu grupu penzionera na besplatan izlet na Srebrno jezero koji organizuje Opština i tom prilikom istakao da se za svega nekoliko dana prijavio veliki broj najstarijih žitelja Savskog venac koji redovno prate sve aktivnosti na teritoriji na kojoj žive.

  • Danas smo ispratili prvu grupu seniora, dok će istu destinaciju u narednim terminima imati priliku da posete svi koji su se prijavili za ovaj vid aktivnosti. Savski venac već sedam godina redovno organizuje besplatne izlete, a turistički obilasci različitih lokaliteta širom Srbije svake godine nailaze na veliko interesovanje naših sugrađana. Kada govorimo o projekciji i planiranju sadržaja koje sprovodimo za sve starosne kategorije, cilj nam je da oni koji izraze interesovanje da učestvuju u različitim projektima Opštine imaju još veću mogućnost da svoj kvalitet življenja upotpune boljim iskustvom i na ovaj način budu direktni učesnici daljeg društvenog rasta i razvoja. U planu nam je da nastavimo da brinemo o potrebama svih sugrađana, pomažemo im i rešavamo brojne izazove sa kojima se susreću, a ova inicijativa koju kontuirano sprovodimo za naše seniore biće održiva i u budućnosti- poručio je predsednik Vidović nakon što je poželeo srećan put i lepo druženje prisutnima.

Najstariji su izrazili zahvalnost predsedniku Opštine jer, kako kažu, mnogi od njih su već išli na besplatne izlete u organizaciji opštine Savski venac sa kojih nose predivne utiske, a tokom ove ture sa nestrpljenjem iščekuju da uživaju u lepotama i atrakcijama Braničevskog okruga i poseti obližnjih manastira.

www.savskivenac.rs