PREDSEDNIK ADAMOVIĆ SUGRAĐANIMA ČESTITAO DAN OPŠTINE BARAJEVO

Dan i Slavu Gradske opštine Barajevo, ove godine obeležio je završetak radova na izgradnji Sportske hale i Centra za dnevni boravak dece sa posebnim potrebama, ali i najava polaganja kamena temeljca za izgradnju otvorenih i zatvorenih bazena u okviru Sportskog centra „Barajevo“.

Predsenik Slobodan Adamović je prilikom obraćanja na svečanoj sednici rekao da ono što su na početku bili samo snovi i u šta je većina sumnjala, postala su velika dela, a budućnost o kojoj se pre sedam godina sanjalo, postaje sadašnjost koju svi građani Barajeva ponosno žive.

„Ponosan sam što nijedan naš ostvareni san nije slučajnost ili sreća, već posledica zajedničkog truda, rada, borbe, međusobnog poštovanja i vere.
I na kraju, želim da čestitam svima koji će danas primiti nagrade i priznanja, da se zahvalim svojim saradnicima, svima koji su nam pomagali, svim institucijama, preduzećima i ljudima koji su nesebično radili na unapređenju kvaliteta života građana Barajeva“ – rekao je predsednik Adamović i čestitao svim građanima praznik.

www.barajevo.rs