Premijera Predstave „Sećaš li se…“ na Repertoaru Teatra Vuk

U najnovijoj produkciji, Scene „Kult“ Teatra Vuk, publika će imati priliku da uživa u predstavi „Sećaš li se…“, koja će premijerno biti izvedena 21. decembra. U ovoj duodrami, glavne uloge tumače Ljiljana Blagojević i Sonja Kolačarić, istovremeno i autorke teksta.

Ljubitelji teatarskih izraza dobiće jedinstvenu priliku da zavire iza kulisa života glumica, istraže teme mladosti u različitim vremenima i iskuse miks smeha, sete, zapitanosti i kolektivnog odnosa prema večnim vrednostima. U predstavi, Ljiljana Blagojević, u ulozi glumice u penziji Ljubice Hadžimarković, i Sonja Kolačarić, u liku glumice srednjih godina Jelene Pavlović, pružaju autentičan uvid u stvarni život iza kulisa, prožet umetničkim slobodama i suptilnim detaljima koji čine svet lepšim ili težim.

Vesna Stanković, dugogodišnja umetnica, koja se ističe i kao spisateljica, producentkinja i rediteljka, stoji iza ove predstave. Njen cilj nije samo zabaviti publiku, već i demistifikovati i razotkriti mistični svet glume, koristeći se višedecenijskim iskustvom dramskih umetnika. Nakon premijere, predstava će biti redovno prikazivana na repertoaru Teatra Vuk.

slika www.teatarvuk.rs