SVEČANOM PRIREDBOM OBELEŽEN DAN ŠKOLE „NH SINIŠA NIKOLAJEVIĆ“

Dan škole se uvek sa radošću obeležava. U prisustvu mnogobrojnih učenika, roditelja, nastavnika, uz osmehe i muziku tako je proslavljen i 68. godina postojanja i rada Osnovne škole „NH Siniša Nikolajević“. Svečanoj priredbi prisustvovao je predsednik Gradske opštine Vračar akademik prof. dr Milan A. Nedeljković, član Veća zadužen za obrazovanje Dragi Lukić i šef Kabineta predsednika Opštine Nikola Jelenković.

Posle pozdravne reči direktora Škole Vlatka Kljajića, obratio se predsednik Gradske opštine Vračar akademik prof. dr Milan A. Nedeljković, koji je istakao da ga raduje što zbog kvalitetnog nastavnog kadra broj upisanih učenika raste iz godine u godinu. Predsednik Nedeljković je iskoristio priliku i da upozna prisutne da rukovodstvo Opštine Vračar ulaže maksimalne napore da se učenicima obezbede bolji uslovi za rad i školovanje. Zajedno sa roditeljima, učenicima i posvećenim nastavnim kadrom uz inovativnu nastavu i dobru opremljenost, kreirana je škola koja se konstantno prilagođava savremenom dobu.

Osnovna škola „NH Siniša Nikolajević” jedna je od šest vračarskih osnovnih škola, koja je sa radom počela davne 1945. godine. Velika pažnja, od osnivanja škole do današnjih dana, posvećuje se osavremenjivanju nastave. Kvalitetnim nastavnim kadrom, znanjem i posvećenošću svojih učenika Škola ostvaruje rezultate.

www.vracar.rs