U avgustu nastavak „Raspusta u Volonterskom servisu“

Nastojeći da mladima osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, koji letnji raspust provode u Beogradu, pomogne da letnje dane iskoriste na najbolji način, Volonterski servis Zvezdare tokom avgusta nastavlja da organizuje program „Raspust u Volonterskom“ u prostorijama Servisa, Bulevar kralja Aleksandra 395.

Pozivaju se mladi da se, prema svojim interesovanjima, prijave za predložene radionice koje će biti realizovane tokom avgusta, naredne dve sedmice. Predviđeno je da u grupama bude do 12 polaznika koji treba da se prijave putem telefona 011/286 44 26 utorkom i četvrtkom od 9 do 14 časova ili na imeil adresu: volonterski.servis@zvezdara.org.rs . Grupe se formiraju do popune predviđenog broja. U meilu obavezno treba navesti: za koji dan se kandidat prijavljuje, ime i prezime, datum rođenja i kontakt telefon.

Tokom sledeće dve sedmice, biće realizovani sledeći program:

U utorak, 8. i 15.avgusta:

Od 10 do 11,50 časova, kreativna radionica na kojoj će polaznici naučiti da izrađuju i oslikavaju maske u „maše“ tehnici sa motivima po izboru (likovi iz bajki,filmova, mašte polaznika i dr.) uz instrukcije i vođenje radioničarke volonterke Mirjane Damnjanović.

Od 12 do 12,50 časova, kviz „Mozgalica“, vodiće ga volonteri Volonterskog servisa Zvezdare.

U četvrtak, 10.i 17.avgusta:

Od 10 do 11,50 časova, Kreativna radionica slikanja, radioničarka volonterka Jelena Mitrović, akademska slikarka.

Od 12 do 12,50 časova, kviz „Mozgalica“, vodiće ga volonteri Volonterskog servisa Zvezdare.

Pored učenja i zabave, predviđeno je da mladi u Volonterskom servisu provedu vreme u druženju i međusobnom upoznavanju.

Sve radionice su besplatne a neophodan materijal je obezbedila Gradska opština Zvezdara, a polaznici sa sobom treba da ponesu svoju maštu, radoznalost i spremnost da nauče nešto novo.

www.zvezdara.rs