U Obrenovcu Koka kola kup – Nadmetanje za plasman na regioalno i državno takmičenje

Danas se u Obrenovcu održava treći po redu Koka-kola kup, a domaćin ovog događaja je FK „Rojkovac“. Na ovom turniru takmičiće se dečaci i devojčice rođeni 2007. godine i mlađi, kao i dečaci rođeni 2012. godine i mlađi.

Više od 30 ekipa učestvuje na ovom turniru u malom fudbalu, koje će se boriti za plasman na regionalno takmičenje, a potom i državno takmičenje koje će se održati u Banji Ždrelo. Pobedničke ekipe na državnom takmičenju očekuje finalni turnir u Splitu.

Organizator turnira, FK „Rojkovac“, je u saradnji sa kompanijom Koka-kola pripremio odličnu sportsku manifestaciju za sve ljubitelje fudbala. Pored takmičenja, posetioci će moći da uživaju u brojnim zabavnim aktivnostima koje su pripremljene za njih.

Image

Koka-kola kup je već postao tradicionalni događaj u Obrenovcu, koji okuplja mlade fudbalere iz cele Srbije. Ovo takmičenje predstavlja odličnu priliku za mlade talente da se pokažu i steknu iskustvo u borbi za trofeje.

Očekuje se da će atmosfera na stadionu FK „Rojkovac“ biti odlična, a posetioci će moći da uživaju u lepom vremenu i sportskim dešavanjima na terenu. Svi koji su zainteresovani mogu doći da podrže svoje omiljene ekipe i uživaju u odličnom fudbalu.

Slike: Facebook page Opština Obrenovac