U susret 39. Beogradskom džez festivalu

Uzbudljiva i muzički nabijena atmosfera ponovno će zavladati beogradskom scenom, jer se bliži 39. Beogradski džez festival! Da bi zagrijali publiku i najavili ovaj kultni događaj, organizatori su priredili spektakularan koncert koji će se održati u subotu, 21. oktobra, s početkom u 11 časova.

Ovaj koncert je pravi delikates za sve strastvene ljubitelje džeza i fanka, jer će doneti izvanredan spoj muzičkog virtuoziteta i umetničke izražajnosti. Već sada, očekuju se vodeća imena i ansambli iz sveta džeza, spremni da pruže nezaboravno iskustvo posetiocima. Svi prisutni će biti svedoci čarobnih nota koje će odjekivati prostorom i proživeti pravu glazbenu čaroliju.

No, ovaj koncert nije samo za odrasle ljubitelje džeza. Organizatori su pripremili i posebnu jesenju zabavu za najmlađe posetioce, čime će celokupna porodica imati priliku da uživa u ovom muzičkom događaju. Očekuju vas razne aktivnosti, radionice i igre prilagođene uzrastu najmlađih, kako bi im se pružila prilika da se upoznaju s čarima džeza na zabavan i edukativan način.

Svi posetioci će imati priliku da se urone u svet džeza i fanka, osete vibracije muzičkog stvaralaštva i provedu dan u prijatnoj atmosferi. Ovaj događaj obećava da će biti sjajan uvod u ono što nas očekuje na 39. Beogradskom džez festivalu i sigurno će izmamiti osmehe na licima svih prisutnih.

Ne zaboravite da zabeležite datum, 21. oktobar, i budete deo ovog muzičkog spektakla koji će oduševiti Beograd. Vidimo se na koncertu i zajedno uživajmo u zvucima džeza i fanka!

Slika preuzeta sa Facebook sztanice opštine Stari grad