USPEŠNO POČELA PODELA NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA U OPŠTINI GROCKA

Opština Grocka započela je tradicionalnu podelu novogodišnjih paketića, obeležavajući prvi dan uspešnim završetkom ovogodišnje akcije. Građani su imali priliku preuzeti svoje paketiće, a distribucija će se nastaviti i narednog dana u svim mesnim školama, u vremenskom periodu od 8.00 do 20.00 časova.

Roditeljima koji do sada nisu preuzeli vaučer za paketiće, postavlja se važno obaveštenje. Od 15. decembra, uz neophodnu dokumentaciju, paketiće mogu preuzeti na dve lokacije:

  1. Pisarnica Uprave u GO Grocka u Grockoj.
  2. Mesna zajednica u Kaluđerici.

Ova inicijativa ima za cilj pružiti prazničnu radost i podršku porodicama u opštini Grocka, a organizatori su obezbedili dve praktične lokacije za roditelje koji do sada nisu preuzeli vaučer za novogodišnje paketiće. Važno je naglasiti da je neophodna dokumentacija kako bi se ovaj proces odvijao efikasno i u skladu sa postavljenim smernicama.

Opština Grocka očekuje da će ova inicijativa doprineti zajedničkom osećaju radosti i prazničnog duha među građanima, posebno među najmlađima. Svi roditelji su pozvani da iskoriste priliku i preuzmu paketiće za svoje mališane, čime će doprineti stvaranju toplih i srećnih trenutaka tokom predstojećih praznika.