Vera Čukić Proslavila 85. Rođendan Uz Ćerku Ivanu Mihić

Nakon gubitka supruga, Vera Čukić pronašla je mir i spokoj u životu na selu, daleko od gradske vreve. Ova istaknuta glumica je nedavno proslavila svoj 85. rođendan, okupljajući svoje najbliže u srcu svoje nove idilične svakodnevice.

Vera je rođendan proslavila u društvu svoje ćerke, takođe glumice, Ivane Mihić, sa kojom deli dom otkako se preselila u rodno mesto. Iako je slavlje bilo intimno, uz muziku i vino, atmosfera je bila ispunjena ljubavlju i srećom.

Na fotografijama koje je Ivana podelila na svom Instagram profilu, jasno se vidi da Vera, unatoč svojim osamdeset i pet godinama, sijajući odiše vitalnošću i životnom energijom. Njene godine ne mogu umanjiti radost koju oseća u prisustvu svoje ćerke.

Ova snažna žena svoje ciljeve, nadanja i ljubav prema životu sada usmerava ka svojoj naslednici, Ivani. Rođendansko slavlje, iako skromno, bilo je trenutak radosti i ljubavi koji će ostati urezan u sećanju obe.

Ivana Mihić je na svojem Instagram profilu podelila i emotivnu poruku upućenu majci: „Srećno, zdravo, mirno i dugovečno. Mama, volim te na svetu najviše. Srećan rođendan čudesna i jedinstvena majko… Tvoja Iva.“

Čestitke i najlepše želje za zdravlje i sreću upućujemo ovoj divnoj glumici, Vera Čukić, koja i dalje sija u svetlu svoje dugovečne karijere i srećnog života.

Foto Instagram