BESPLATNA DEČJA PREDSTAVA „VILE“ U UVC „ŠUMICE“

Dragi Voždovčani,

UVC „Šumice“ (Ustanička 125/1) vam s radošću najavljuje izuzetno zabavnu dečju predstavu pod nazivom „Vile“, koja će se održati u subotu, 24. juna, s početkom u 12:00 časova. Ovo je sjajna prilika da provedete kvalitetno vreme sa svojim roditeljima, bakama i dekama, uživajući u očaravajućoj atmosferi i maštovitom svetu vile.

Predstava „Vile“ donosi jedinstvenu priču ispunjenu avanturom, magijom i nezaboravnim trenucima. Mališani će biti uvučeni u svet vila kroz fantastičnu scenografiju, sjajne kostime i talente talentovanih glumaca. Uz njih, zajedno ćete doživeti nezaboravne trenutke smešne, dirljive i poučne priče.

Najbolje od svega je što je ulaz na ovu predstavu potpuno besplatan! UVC „Šumice“ želi da omogući svim posetiocima, bez obzira na finansijske mogućnosti, da uživaju u kvalitetnom kulturnom sadržaju. Ovo je prilika da svi mališani provedu nezaboravno popodne, smeju se i uplove u čaroban svet pozorišta.

Ne propustite ovu sjajnu priliku da svoju porodicu obradujete izuzetnom predstavom „Vile“. UVC „Šumice“ srdačno vas poziva da dođete u subotu, 24. juna, u 12:00 časova i uživate u jedinstvenoj predstavi koja će vas očarati. Čekamo vas s nestrpljenjem!

Vaš UVC „Šumice“

www.vozdovac.rs