”Igre na vodi” na obrenovačkim bazenima

Nakon dvadeset godina na obrenovačkim bazenima ponovo se održavaju se “Igre na vodi”. Za takmičenje je vladalo veliko interesovanje, te u ovom trenutku u igrama učestvuje 15 ekipa koje sačinjavaju deca uzrasta od 10 do 15 godina. Za učesnike takmičenja obezbeđene su ulaznice za bioskop, dok će oni najbolji kući poneti i medalje. Obrenovačke bazene danas su obišli predstavnici Gradske opštine Obrenovac koji su za najmlađe posetioce i učesnike “Igara na vodi” pripremili slatko iznenađenje.

Dušan Mitrović, direktor Javnog preduzeća Sportsko kulturni centar ”Obrenovac” je izjavio da su se ”Igre na vodi” na obrenovačkim bazenima poslednji put organizovale pre 20 godina.

– Ono na šta smo prvo obratili pažnju je bezbednost dece, sve igre se odvijaju u bazenu čija je dubina metar i dvadeset i svi naši zaposleni se trude i uživaju u tim igrama. Ovo je drugo ili treće dešavanje za decu u ovoj sezoni – kazao je Mitrović.


– Ono što će biti još jedna novina je da će biti takmičenje za odrasle. Međutim to nam je malo komplikovanije zbog vremena i to ćemo uraditi tokom noćnog kupanja – poručio je Mitrović i dodao da je veliki broj ekipa uzeo učešće na igrama.

www.obrenovac.rs