Lutkarska čarolija za najmlađe: Pozorište ‘Bajkamela’ gostuje u Biblioteci ‘Vlada Aksentijević’

Uzbudljivo kulturno dešavanje donosi osmeh na lica najmlađih stanovnika Obrenovca. U sredu, 9. avgusta, sa početkom u 18.00 sati, nova zgrada biblioteke „Vlada Aksentijević“ postaje domaćin čarobne lutkarske predstave za najmlađu publiku, izvedene od strane renomiranog pozorišta „Bajkamela“.

Ovo čarobno pozorište stiže u Obrenovac kao deo događanja pod nazivom „Obrenovačko kulturno leto“, koje ima cilj obogatiti letnje dane meštanima uz raznolike kulturne sadržaje. Gosti iz „Bajkamele“ garantuju pravo uživanje i nezaboravan doživljaj za sve prisutne.

„Vlada Aksentijević“ biblioteka, ponosno će ugostiti mlade gledaoce i njihove porodice kako bi se zajedno uputili na putovanje kroz magične svetove lutkarske umetnosti. Ova predstava nije samo zabava već i prilika da se deca upuste u svet mašte, uče nove vrednosti i razvijaju svoju kreativnost.

Ono što čini ovu kulturnu poslasticu još privlačnijom jeste besplatan ulaz za publiku svih uzrasta. Manifestacija „Obrenovačko kulturno leto“ osmišljena je s namerom da približi umetnost svima i učini je pristupačnom.

Ukoliko želite da obradujete svoje najmlađe ili jednostavno želite da se prepustite maštovitim pričama i čarolijama lutkarske scene, ne propustite priliku da prisustvujete predstavi pozorišta „Bajkamela“ u sredu, 9. avgusta, u 18.00 sati. Neka se osmeh i radost nadviju nad „Vladom Aksentijević“ bibliotekom i celim Obrenovcem.