Na „Letnjim pozorišnim danima na Olimpu“ izvedena predstava „Došlo doba da se škola proba“

U amfiteatru Sportskog centra „Olimp-Zvezdara“, u okviru manifestacije „Letnji pozorišni dani na Olimpu“, izvedena je predstava „Došlo doba da se škola proba“ Vršačke Afirmacije Umetnika „Ars“.

Mališani su sa velikom pažnjom gledali i uživali u ovoj priči o polasku u školu i o drugarstvu. Ovo je predstava u kojoj je sve nekako lepo ili bar treba da bude, čak i kad je škola teška, a roditelji i učitelji ponekad strogi.

Predstava je rađena po tekstu i u režiji Mirjane Maksimović, a u njoj igraju Mirjana Maksimović (glumica i vokal) i Zoran Dmitrov (gitarista i glumac).

Na manifestaciji „Letnji pozorišni dani na Olimpu“ u sredu 23 avgusta od 18.30 sati biće izvedena predstava „Kralj Zlatko“ u izvođenju UG“Šareni suncokreti.

Manifestacija „Letnji pozorišni dani na Olimpu”, koja se realizuje pod pokroviteljstvom GO Zvezdara, a u organizaciji Gradske opštine Zvezdara i Sportskog centra „Olimp-Zvezdara“ traje do nedelje 27. avgusta 2023. godine. Svih sedam predstava biće izvedeno u amfiteatru Sportskog centra „Olimp-Zvezdara“, ulica Vjekoslava Kovača 11, sa početkom u 18.30 sati. U slučaju loših vremenskih uslova predstave će biti izvedene u istom terminu u sali Mesne zajednice „Lipov lad“, Bulevar kralja Aleksandra 298.

Za sve predstave ulaz je besplatan!

Pozivamo vas da dovedete decu i omogućite im da steknu nova lepa iskustva!

www.zvezdara.rs