Na „Letnjim pozorišnim danima na Olimpu“ izvedena predstava „Ko je u pravu deco“

U okviru manifestacije „Letnji pozorišni dani na Olimpu“, izvedena je predstava „Ko je u pravu deco“ u izvođenju Centra za interaktivnu umetnost-„Ispad“.

U predstavi igraju: Isidora Milinović, Stefan Uroš Tešić i Milivoj Borlja.

Mališani su sa velikom pažnjom gledali i uživali u ovoj modernoj adaptaciji Ezopovnih basni koja prenosi poruku o prijateljstvu, poverenju, časti, prirodi, hrabrosti i moralnim poukama za celu porodicu, kao i priče o životinjama. Predstava kod dece podstiče maštu, empatiju i fokus na socijalnim i komunikacionim veštinama.

Manifestacija „Letnji pozorišni dani na Olimpu“, koja se realizuje pod pokrovitenjtvom GO Zvezdara, a u organizaciji Gradske opštine Zvezdara i Sportskog centra „Olimp-Zvezdara“ traje do nedelje 27. avgusta 2023. godine. Svih sedam predstava biće izvedeno u amfiteatru Sportskog centra „Olimp-Zvezdara“, u ulici Vjekoslava Kovača 11, sa početkom u 18.30 sati.U slučaju loših vremenskih uslova predstave će biti izvedene u istom terminu u sali Mesne zajednice „Lipov Lad“, Bulevar kralja Aleksandra 298.

Za sve predstave ulaz je besplatan.

Na manifestaciji „Letnji pozorišni dani na Olimpu“ u petak, 25 avgusta, biće izvedena predstava „Mačak u čizmama i zli čarobnjak“ u izvođenju Udruženja „Ceca i deca“.

www.zvezdara.rs