OPŠTINA BARAJEVO ORGANIZOVALA POSEBAN DAR ZA DECU SA POSEBNIM POTREBAMA

U duhu prazničnog raspoloženja, Opština Barajevo je u saradnji sa Organizacijom Deca Barajeva organizovala plemenitu inicijativu – podelu novogodišnjih paketića korisnicima Centra za dnevni boravak za decu sa posebnim potrebama, kao i deci korisnika Centra za socijalni rad i zaštitu.

U obe ustanove ukupno je podeljeno 97 paketića (18+79), a predsednik opštine Barajevo, Slobodan Bata Adamović, članica opštinskog Veća Jelena Janković i predsednik Organizacije Deca Barajeva Saša Golubović su lično uručili ove praznične poklone mališanima.

Opština Barajevo je još jednom pokazala svoju brigu i posvećenost prema svim žiteljima, s posebnim fokusom na decu sa posebnim potrebama i onu koja žive u teškim materijalnim uslovima. Ova inicijativa ima za cilj da omogući svim mališanima da se osećaju kao punopravni članovi društvene zajednice i da dožive radost prazničnih dana, bez obzira na izazove sa kojima se suočavaju.

Ovom lepom gestu pridružuje se i lokalna Organizacija Deca Barajeva, čime se stvara sinergija između opštinske vlasti i lokalne zajednice u pružanju podrške deci koja najviše trebaju dodatnu pažnju i ljubav tokom praznika.

www.barajevo.bg.ls.gov.rs