Sandra Božić o predstojećim izborima: 2.juna se borimo da ne postanemo stranci u sopstvenoj državi!

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Sandra Božić gošća je najnovijeg izdanja emisije „Otvoreni studio“ koja se večeras premijerno emituje na kanalu Tv Fruška gora od 20:30 h.

Po broju emisija i gostovanja upravo na Tv Fruška gora, moglo bi se reći da joj je Srem posle Banata posebno drag, sa čime se i Sandra Božić složila i dodala da s obzirom da je odnedavno na funkciji potpredsednice Pokrajinske vlade, u budućnosti će svakako češće razgovarati sa gradjanima ovog dela Srbije.

„Volim da čujem kako gradjani ocenjuju našu politiku , trudila sam se uvek kroz sve svoje funkcije koje sam imala, da sa gradjanima imam najbliži mogući kontakt“.

Dodala je i da za Srpsku naprednu stranku i jeste prioritet da razgovara sa svojim gradjanima, što je i postala praksa koja se dobro pokazala.

Izbori zakazani za 2. jun imaju posebnu težinu, sa čime se Božić složila i dodala da su izbori zakazani za jun teški u tom smislu jer se borimo za svoju državu.

„Mogu da razumem da se mi i opozicija u mnogome razlikujemo sada smo postali dijamentralno suprotni u onome što vidimo kao interese i način razvoja naše države“ istakla je Sandra Božić.

„Expo je šansa za Srbiju, podrazumeva ne samo razvoj Beograda već razvoj apsolutno svih krajeva Srbije, to je šansa koja je pružena našoj državi u jako velikoj konkurenciji“ naglasila je Božić.

Tokom emisije bilo je reči i svim relevantim temama pored izbora . Sandra Božić naglasila je da je fokus Srpske napredne stranke isključivo na razvoju Srbije.

Emisiju u celosti možete pogledati večeras od 20:30 h na kanalu Tv Fruška gora.