Uživajte u prelepom svetu biljaka na Sajmu hortikulture u Grockoj!

U Grockoj, šarmantnom mestu smeštenom na obali Dunava, biće održan Sajam hortikulture od 19. do 21. aprila. Ova velika manifestacija organizuje se već treću godinu zaredom, a u planu je da postane tradicionalna.

Sajam hortikulture je projekat koji zajednički organizuju JP „Pijace i zelenilo Grocka“ i lokalna samouprava. Cilj ove manifestacije je promovisanje lepote i važnosti hortikulture, kao i podrška lokalnim proizvođačima cveća, biljaka, sadnica i ostalih proizvoda iz ove oblasti.

Posetioci će imati priliku da uživaju u prelepom ambijentu gročanske čaršije i istraže raznovrsnu ponudu. Sajam će okupiti brojne izlagače koji će predstaviti svoje proizvode, a posetioci će moći da biraju između različitih vrsta cveća, biljaka za baštu, povrća, voćki i drugih hortikulturnih proizvoda. Takođe, biće organizovane i radionice, predavanja i savetovanja o uzgoju i održavanju biljaka, što će biti od posebnog interesa za ljubitelje baštovanstva.

Image

JP „Pijace i zelenilo Grocka“ poziva sve zainteresovane izlagače da se jave telefonom na broj 011/8503 037 i rezervišu svoje mesto na Sajmu hortikulture. Ova manifestacija pruža odličnu priliku proizvođačima da predstave svoje proizvode širokoj publici i ostvare kontakte sa potencijalnim kupcima.

Pored bogate ponude biljaka i proizvoda, posetioci će imati priliku da uživaju u prijatnoj atmosferi i provedu vreme sa porodicom i prijateljima. Sajam hortikulture u Grockoj predstavlja idealnu priliku za sve ljubitelje prirode da se opuste i inspirišu novim idejama za uređenje svojih bašti i prostora.

Image

Ova manifestacija doprinosi razvoju turizma i promociji Grocke kao atraktivne destinacije. Posetioci će imati priliku da istraže lepote ovog pitoresknog mesta, uživaju u prelepom pogledu na Dunav i obiđu lokalne znamenitosti.

Ne propustite priliku da posetite Sajam hortikulture u Grockoj i uživate u prelepim biljkama, inspirativnim radionicama i prijatnoj atmosferi. Očekuje vas jedinstven doživljaj i mogućnost da pronađete sve što vam je potrebno za uređenje vašeg zelenog kutka.

Slike: Facebook page Grocka Info Portal