ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA KOŠARKAŠKOG TERENA NA VIDIKOVCU

Predsednik Gradske opštine Rakovica Miloš Simić obišao je danas rekonstruisani košarkaški teren u ulici Patrijarha Joanikija 20.
Osim što se informisao o radovima koji su izvedeni, Simić je razgovarao sa građanima ovog dela Vidikovca. „Srećan sam što su radovi na rekonstrukciji ovog košarkaškog terena završeni u najkraćem mogućem roku, da bi građani i mališani ovog naselja što pre imali novo mesto za sport i rekreaciju“, izjavio je Simić prisutnim građanima.


Radovi na obnovi košarkaškog terena počeli su nedavno, a oni su upravo pokazatelj da kroz direktnu komunikaciju sa našim građanima dolazimo do novih predloga i ideja kako bi zajedno od Rakovice napravili što lepše i uređenije mesto za život.
“Nastavljamo sa investicijama u opštinu Rakovica. Gradimo i obnavljamo dečije parkove i sportske terena jer mislimo na naše najmlađe sugrađane ali i buduće generacije “ – istakao je predsednik Gradske opštine Rakovica Miloš Simić.

Opština Rakovica je u okviru akcije „Parkići za sve“, u prethodnom periodu uredila i izgradila više od od 80 parkića, igrališta, sportskih terena i drugih zelenih površina u opštini.

Facebook page opština Rakovica